Avokádós tonhalkrém egyszerűen

Avokádós tonhalkrém egyszerűen

Hozzávalók:

3 kisebb doboz tonhalkonzerv (rio mare)

1 nagy, érett avokádó

parajdi só (csipet)

citrom leve

2-3 zöldhagyma, vagy snidling

őrölt bors, AIP elimináció alatt elhagyjuk

Elkészítés módja:

A megpucolt, és feldarabolt avokádót villával összetörtem nagyon alaposan. A lecsurgatott tonhalat hozzáadtam, és villával gondosan összekevertem, áttörtem. Én nem szeretem, ha turmixgéppel krémesítjük. Sóval, citromlével ízesítjük. Az apróra vágott zöldhagymát hozzáteszem. Borsozom, ha eliminációs időszakban készítem, akkor elhagyom a frissen őrölt borsot.

Gyakran főzőbanánból készült lepénnyel eszem, a képen is így szerepel. A lepény elkészítését itt találod. 

Imola

Milyen a jó reggel számomra?