Alulírott Ozvald Imola (Lakcím: 6500 Baja, Vöröshíd sétány 17.)  kijelentem, hogy gyógyító tevékenységet, terápiát nem folytatok, betegséget, vagy annak hiányát nem diagnosztizálom. Szolgáltatásom célja, hogy az ügyfél egészségtudatossága növekedjen, az egészségével kapcsolatos döntéseit felkészülten, megalapozott adatok, ismeretek birtokában hozza meg, továbbá, hogy az életmódváltás folyamatában végig kísérjem, és segítsem.

Nem diagnosztizálok, laboros állapotfelmérés szolgáltatás igénybevétele útján tendenciákat tárok fel, amely nem feleltethető meg a diagnózisnak.

Tekintettel arra, hogy a mentorálás során a döntés az ügyfél joga, az ügyfél felé a teljes körű, egészséggel kapcsolatos, dokumentált, lekövethető, megalapozott tájékoztatás megadásán kívül egyéb kötelezettség, felelősség nem terhel.

Az általam nyújtott mentorálási szolgáltatás nem helyettesíti az orvosi, konvencionális gyógyító eljárást, orvosi vizsgálatot és kezelést. A felmerülő egészségügyi problémákkal orvoshoz szükséges fordulni.

Ozvald Imola

Kelt: Baja, 2023.augusztus 21.