Roston csirkemell korianderes sárgarépával

Életmód mentorként folyamatosan keresem az ötleteket arra, hogy tehetném színesebbé az étkezésemet. Nekem is szempont, hogy ízletes és laktató legyen amellett, hogy a funkcionális táplálkozás követelményeinek megfeleljen.

Ez az egyik kedvenc ebédem.

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell
  • zöldfűszerek

a sárgarépához

  • 60 dkg sárgarépa
  • kókuszzsír
  • 1 mk őrölt kurkuma
  • 1 mk őrölt koriander
  • 1 mk őrölt római kömény 
  • így 
  • 1 karika citrom negyedelve 
  • fehér édesburgonya
  • 3-4 fej vöröshagyma
  • saláta levelek
  • petrezselyem
  • natúr kókuszjoghurt

Az elkészítés:

Kockára vágott fehér édesburgonya és a vöröshagyma sütőben ( 205 fokon ) pirítva, sütve.

A tányéron csirkemell, édesburgonya és a vöröshagyma salátalevélen, a sárgarépa megszórva petrezselyemmel és a natúr kókuszjoghurttal meglocsolva.


Imola


Táplálékok, amelyek nem mindenkinek jók.