Életmód mentorként folyamatosan keresem az ötleteket arra, hogy tehetném színesebbé az étkezésemet. Nekem is szempont, hogy ízletes és laktató legyen amellett, hogy a funkcionális táplálkozás követelményeinek megfeleljen.
Ez az egyik kedvenc ebédem.
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- zöldfűszerek
a sárgarépához
- 60 dkg sárgarépa
- kókuszzsír
- 1 mk őrölt kurkuma
- 1 mk őrölt koriander
- 1 mk őrölt római kömény
- így
- 1 karika citrom negyedelve
- fehér édesburgonya
- 3-4 fej vöröshagyma
- saláta levelek
- petrezselyem
- natúr kókuszjoghurt
Az elkészítés:
Kockára vágott fehér édesburgonya és a vöröshagyma sütőben ( 205 fokon ) pirítva, sütve.
A tányéron csirkemell, édesburgonya és a vöröshagyma salátalevélen, a sárgarépa megszórva petrezselyemmel és a natúr kókuszjoghurttal meglocsolva.
Imola